Adress

Linjegatan 3D, 30250 Halmstad

Ring oss

070 - 352 69 67

Kontorsstädning Falkenberg

Prisvärd kontorsstädning i Falkenberg i bästa kvalitet

Med mer än ett decennium av erfarenhet kan vi garantera att du blir nöjd! Med vår kompetenta personal och ett tidseffektivt arbetssätt är vi rätt Städfirma för Er s om har verksamhet i Falkenberg!!

Anlita oss för en prisvärd kontorsstädning i Falkenberg!

Alltid anpassar vi oss efter Dina önskemål och garanterar bästa rimliga priser och hög kvalitet! Vi använder miljömärkta produkter för mindre miljöpåverkan, produkter som skapar en fräschare och friskare arbetsmiljö och därför garanterar vi en ren och hälsosam arbetsmiljö efter vår utförd arbete.

Hur mycket kan kosta en kontorsstädning i Falkenberg?

Vi får ofta frågan på hur en kontorsstädning kan kosta. Vi anpassar oss efter dina önskemål så det betyder att priset beror på vissa faktorer såsom: hur lokalen ser ut, hur ofta vill du ha kontorsstädning i Falkenberg, är den en vanlig kontorsstädning vilken typ av smuts det rör sig om, vad är det som skulle städas, mm. därför rekommenderar vi en kostnadsfri besiktning för att vi ska kunna ge ett sådant bra kostnadsförslag som möjligt. Så låt oss på Välkommen hem ta hand om dina kontor i Falkenberg efter dina individuella önskemål!

Checklista- vad ingår i kontorsstädning?

Innan vi börjar regelbunden kontorsstädning hos dig i Falkenbergs kommun rekommenderar vi först en grundstädning av hela kontoret så att vi har en bra grund och rätt resultat för senare regelbunden rengöring. Vi anpassar tjänsten efter just dina önskemål!

Boka städning idag

Kontaktuppgifter

Ring oss

070 - 352 69 67

Adress

Linjegatan 3D, 30250 Halmstad

Kontaktformulär