Här finns vi

Linjegatan 3D, 30250 Halmstad

Ring oss

070 - 352 69 67

Städfirma Halmstad

Välkommen Hem Halmstad

Känslan av att komma hem till ett väldoftande och städat hem är oslagbar och det är precis den förnimmelsen vi vill frambringa hos våra kunder genom vår hemstädning. Vi vet att det kan vara svårt att få tiden att räcka till och att det finns annat mer värdefullt att lägga sin lediga tid på än städning. Därför vill vi som städfirma i Halmstad skapa utrymme i vardagen för familjen, vänner och fritiden och det gör vi genom professionell städhjälp åt er som bor i Halmstad.

Städfirma i Halmstad som hjälper dig stressa ner

Hemstädning Halmstad – för en mindre stressfylld vardag

Viljan finns där hos de flesta, men utan tillräckligt med tid och energi blir städningen ändå allt som oftast utebliven till fördel för familj och vänner. Boka städhjälp hos oss på Välkommen Hem, städfirma i Halmstad och låt våra kunniga medarbetare ta över ansvaret och se till så att också ditt hem blir städat till perfektion. Fördelarna med att anlita en städfirma är många och nu kan även du i Halmstad ta del av dem genom vår hemstädning.

  • Du slipper ha dåligt samvete för städningen som aldrig blir av och får mer tid över att lägga på annat du hellre prioriterar.
  • När du anlitar en städhjälp kan du alltid vara säker på att all städning blir ordentligt gjord enligt konstens alla regler och att samtliga ytor rengörs ordentligt för ett fulländat resultat.
  • Flexibiliteten är ytterligare en fördel. Du bestämmer själv när och hur ofta du önskar få hemmet städat samt vilka moment som ska inkluderas för att fylla dina behov.
  • Jämför tiden och energin som det brukar krävas vid en storstädning kontra priset du betalar för vår professionella hjälp så inser du snabbt att det lönar sig.

Ett rent hem - Ett stort steg för samhället

Välkommen Hem ger dig möjligheten att lägga städningen åt sidan en gång för alla samtidigt som du hjälper samhället med att ta ett stort steg framåt. Ring och boka hemstädning redan idag så ser vi till att ta fram en städlösning som passar utifrån dina önskemål och din bostads krav.

Vår städfirma i Halmstad erbjuder även dessa städtjänster

Boka städning idag

Kontaktuppgifter

Ring oss

070 - 352 69 67

Här finns vi

Linjegatan 3D, 30250 Halmstad

Kontaktformulär